Contact      Partners      Sitemap     
lease aanvragen lease offerte lease adviseur over leaseaanvragen leasemaatschappijen alles over lease
U bent nu hier:   » Home  

Operational Lease – meest voorkomende leasevorm

» Vraag lease offerte aan  

De meest voorkomende vorm van auto leasen is Operational Lease. Bij deze leasevorm huurt u in feite een lease auto voor langere tijd van de leasemaatschappij. Bij Operational Lease is de leasemaatschappij dan ook eigenaar van de auto. U betaalt maandelijks als gebruiker de leasemaatschappij een tarief.

De risico’s die voort kunnen komen bij het in bezit hebben van een auto liggen in geval van Operational Lease dan ook bij de leasemaatschappij.

Over welke risico’s gaat het dan bij Operational Lease:
»    Restwaarde: de waarde van de auto wordt steeds lager. Bij het afsluiten van het Operational Lease contract maakt de leasemaatschappij een inschatting van de waarde van de auto aan het einde van de looptijd. Het risico dat de inschatting bijvoorbeeld te hoog is ligt volledig bij de leasemaatschappij.
»    Verschillen op kosten voor reparatie, onderhoud en banden. In het maandtarief voor een Operational Lease is een bedrag opgenomen welke de kosten voor regulier onderhoud en dergelijke dekt. Indien de kosten gedurende de looptijd hoger uitvallen is dit voor rekening en risico van de leasemaatschappij.

Operational Lease biedt u het voordeel dat u de aanschaf van de auto zelf niet hoeft te financieren. Dit betekent dat uw werkkapitaal vrij blijft voor uw bedrijf. Dit heeft dan ook als gevolg dat Operational Lease geen nadelig invloed heeft op uw liquiditeit. Ook zaken als verzekering en houderschapsbelasting zijn bij Operational Lease onderdeel van de maandtermijn.
Waar u wel op moet letten bij het afsluiten van een Operational Lease contract zijn de voorwaarden die een leasemaatschappij hanteert. Het vergelijken van Operational Lease offertes is dan ook een heel belangrijke stap in het proces.

Omdat u bij Operational Lease geen eigenaar bent van de auto zal deze ook niet op uw balans worden opgenomen. Indien u de auto met Financial Lease financiert dan wordt u wel eigenaar van de auto. Wilt u wel de auto financieren maar niet de auto op de balans dan is Netto Operational Lease een mogelijkheid. Hierbij is ook de leasemaatschappij de eigenaar van de auto, echter bij Netto Operational Lease neemt u de aanvullende diensten als reparatie, onderhoud en banden niet af, deze dient u zelf te regelen.

Snel weten wat een Operational Lease auto u op maandbasis kost, vraag dan snel een offerte aan.

» Vraag lease offerte aan  


 

Lease offerte aanvragen in 4 stappen


» Lease auto samenstellen  


Leaseaanvragen.nl biedt u mogelijkheid om in slechts 4 stappen een operational lease offerte aan te vragen voor uw nieuw lease auto. U kunt de offerte geheel vrijblijvend en gratis bij 3 leasemaatschappijen.

Houdt uw KvK nummer bij de hand, deze heeft u nodig voor de aanvraag.

» Vraag offerte aan  

    

     Over Leaseaanvragen.nl      Disclaimer
  Abarth leasen Alfa Romeo leasen Ariel leasen Audi leasen
Chevrolet leasen Chrysler leasen Citroen leasen Dacia leasen
Daihatsu leasen Dodge leasen Fiat leasen Fisker leasen
Hyundai leasen Infiniti leasen Jaguar leasen Jeep leasen
Kia leasen Land Rover leasen Lexus leasen Mini leasen
Mitsubishi leasen Nissan leasen Opel leasen Peugeot leasen
Renault leasen Skoda leasen Smart leasen Subaru leasen
Suzuki leasen Th!nk leasen Toyota leasen Volkswagen leasen
Volvo leasen BMW leasen Ford leasen Honda leasen
Lancia leasen Mazda leasen Mercedes leasen Seat leasen
Tazzari leasen Tesla leasenOperationele lease
Financial lease
Shortlease
Leaseoffertes vergelijken