Contact      Partners      Sitemap     
Tel: +31 850 16 18 69
lease aanvragen lease offerte lease adviseur over leaseaanvragen leasemaatschappijen alles over lease
U bent nu hier:   » Home  

Lease offerte vergelijken Ė top 10 vergelijkingspunten

» Vraag offerte aan  

Het is tijd voor uw nieuwe lease auto, maar bij wie moet u deze auto nou gaan leasen? Een vraag die velen dagelijks bezighoudt. Veelal start de beantwoording van deze vraag met het aanvragen van lease offertes voor de lease auto die u wilt gaan rijden! Wie biedt u de beste deal voor uw nieuwe lease auto.

Om het u iets eenvoudiger te maken hebben wij voor u onderstaand een top 10 opgesteld met punten die u zeker moet vergelijken. Het is van belang dat u niet alleen de lease offerte beoordeeld op de maandprijs. De maandprijs voor een lease auto bestaat uit vele onderdelen. Juist deze onderdelen leiden ertoe dat u verschillen ziet in de tarieven voor uw lease auto. Wij streven er naar dat u de lease offertes goed kan vergelijken en daarbij appels met appels kan vergelijken.
  1. Is in de maandprijs van de auto vervangend vervoer opgenomen? Zo ja vanaf welk moment heeft u recht op vervangend vervoer? Indien vervangend vervoer geen onderdeel is van uw leasecontract, wat bedragen dan de kosten van vervangend vervoer.
  2. Is in de voorwaarden opgenomen dat de leasemaatschappij de eventuele rente stijgingen mag doorbelasten aan u als klant? Of is in uw contract vermeld dat de maandprijs gelijk blijft gedurende de looptijd? Hoe wordt omgegaan met hercalculaties?
  3. Hoe hoog is uw eigen risico in geval van schade? En welke verzekeringen maken deel uit van het lease contract (WA, rechtsbijstand, ongevallen inzittende)?
  4. Is er sprake van het in rekening brengen van kosten indien u meer of minder kilometers rijdt dan bepaald in uw leasecontract? Hoe hoog zijn de kosten per minder of meer gereden kilometer? Moet u deze kosten jaarlijks voldoen, of mag u gedurende de looptijd van het contract de meer en minder kilometers salderen?
  5. Is het mogelijk om vroegtijdig uw leasecontract te beŽindigen, bijvoorbeeld in de situatie dat uw bedrijf failliet gaat of werknemer vertrekt? Wat bedragen de afkoopkosten dan? Is het mogelijk om de lease auto tijdelijk stil te zetten, en wat zijn dan de kosten?
  6. Wat zijn de bepalingen omtrent reparatie, onderhoud en banden? Hoeveel kilometer dient u bijvoorbeeld met een set banden te rijden? Mag u zelf bepalen bij welke dealer u het onderhoudt laat uitvoeren?
  7. Heeft u de mogelijkheid om na afloop van het lease contract de auto over te nemen? Is vooraf bepaald tegen welke prijs u de lease auto mag overnemen? Hebt u het eerste recht van koop?
  8. Is er sprake van een winterbandenregeling in het contract?
  9. Wie bepaald waar de lease auto afgeleverd gaat worden? Mag u dat zelf aangeven? Zijn daar kosten aan verbonden?
  10. Welke additionele kosten zijn van toepassing zoals bijvoorbeeld kosten voor doorzenden van bekeuringen en dergelijke?
Indien de offertes die u ontvangt geen antwoord geven op bovenstaande punten dan dient u de algemene voorwaarden van de leasemaatschappij aandachtig door te nemen. Blijft u dan nog vragen houden neemt u dan contact op met de leasemaatschappij om alle informatie op tafel te krijgen. Alleen dan kan u een goede keuze maken tussen de diverse offertes. U zal u zelf de vraag moeten stellen hoeveel u wenst te betalen per maand in relatie tot eventuele risicoís die u kan lopen met betrekking tot onvoorziene kosten gedurende de looptijd van het leasecontract.

» Vraag offerte aan      

     Over Leaseaanvragen.nl      Disclaimer
  Abarth leasen Alfa Romeo leasen Ariel leasen Audi leasen
Chevrolet leasen Chrysler leasen Citroen leasen Dacia leasen
Daihatsu leasen Dodge leasen Fiat leasen Fisker leasen
Hyundai leasen Infiniti leasen Jaguar leasen Jeep leasen
Kia leasen Land Rover leasen Lexus leasen Mini leasen
Mitsubishi leasen Nissan leasen Opel leasen Peugeot leasen
Renault leasen Skoda leasen Smart leasen Subaru leasen
Suzuki leasen Th!nk leasen Toyota leasen Volkswagen leasen
Volvo leasen BMW leasen Ford leasen Honda leasen
Lancia leasen Mazda leasen Mercedes leasen Seat leasen
Tazzari leasen Tesla leasenOperationele lease
Financial lease
Shortlease
Leaseoffertes vergelijken
Ons adres:
Trasmolenlaan 12
3447 GZ Woerden